merhaba sevgili zehra hanim ben belcikadan zeynep sizde bir ricm olacakti cevaplarsaiz sevinirim kizim icin seker hamurlu dis pastasi yapacam ama servis ertzsi gun yapacam acaba pastada bozulma olurmu bir nasil saklanbilir pastayi cevaplarsaniz sevinirim bir kurabiye cok guzel bir pasta yapabilsem insallah sevgilerimle belcikadan zeynep
Zeynep hanim merhaba...pastanizi ganaj ile sivayin, ertesi gün seker hamuru ile kaplayin. O gece beklemesinde bir sakinca yok. Egre tabii coook sicak olmazsa havalar. Hic bir endiseniz olmasin. Icini de cok ince ganaj ile sürün...ganaj ile kaplayin... bir gece önceden bitirin...ertesi güne hicbirsey olmaz.Kolayliklar dilerim, sevgiler
cevap verdiniz icin tesekurler eya hanim cok sagol acaba buzdolapta agzi kapali sekile mi saklasam tekrar tesekurler ve sevgilerimle zeynep zayten sizin seker hamurlu katli pasta yapimi yapacam siz orda dr krema pastasini ganaj olarak yapiyirmusunuz ama belcikadan basak markasi var sizce ayni netice ourmu bilmiyorum sagol
Iki patanizin icine de kremsanti kullanmayin. Kremsanti hafif oldugundan üst üste koydugunuzda cökme yapabilir. En iyisi benim buttercreme tarifimi kullanin. 3 Gün öncesinde pastalari katlandirin ve iclerine buttercreme sürün.4-5 saat bekletin. Ganajlayin. 1 gece bekletin. Sonra ertesi gün kaplayin... buzdolabina koymayin... üstünü bir torba ile örtün ama bir yerinden hava alsin ko seker hamuru hava aldikca kurusun... Buzdolabina koyarsaniz nemlenme yapabilir isi farkindan dolayi...
merhaba eya hanim size nasil yapacami bir anlatayim bir bakin dogru sekilde mi yapiorum sizin yorumunuz gercekten onemli benim icin pandispanyayi su sekilde yapacam 4 yumurta,1 su b seker,1 su b un,1 su b nisasata,10gr k tozu,1 aniya uzelce cirpip 180 pisirecem ve sogunca buzdolpta koyacam ertesi gun 3 bolecem sizin dediniz gibi butercremyapacam 200ml krem,160 gr biter cikota sonra 2 yk mascorpon,3 yk p sekeri haziliyacam 1 gun oncesi yani pandipanyala ayni gun ganaj icin 200ml krema;200gr cikolata onu ayni gun yapacam ertesi gun 2 gun yani 3 bolum pastayi butercerem ve frambuaz koycam ve bu sekilde 5 saat dinlensin sonra ince sekilde ganaj surerim ve ertesi gun seker hamurla kaplayacam ve ertesi gun misafirlerime ikram edecem sizede ilk denememi resmini gonderecem insalla h sevgilerimle zeynep belcikadan cevapiniz merakla bekliyorum sevgilerime isterseniz mail atabilirsiniz baron26167@hotmail.com
Zehra'cım her zaman ki gibi harika ellerine,emeğine sağlık,sevgiler...
YanıtlaSilDeryacigim cok tesekkür ederim, sevgilerimle
Silmerhaba sevgili zehra hanim ben belcikadan zeynep sizde bir ricm olacakti cevaplarsaiz sevinirim kizim icin seker hamurlu dis pastasi yapacam ama servis ertzsi gun yapacam acaba pastada bozulma olurmu bir nasil saklanbilir pastayi cevaplarsaniz sevinirim bir kurabiye cok guzel bir pasta yapabilsem insallah sevgilerimle belcikadan zeynep
YanıtlaSilZeynep hanim merhaba...pastanizi ganaj ile sivayin, ertesi gün seker hamuru ile kaplayin. O gece beklemesinde bir sakinca yok. Egre tabii coook sicak olmazsa havalar. Hic bir endiseniz olmasin. Icini de cok ince ganaj ile sürün...ganaj ile kaplayin... bir gece önceden bitirin...ertesi güne hicbirsey olmaz.Kolayliklar dilerim, sevgiler
Silcevap verdiniz icin tesekurler eya hanim cok sagol acaba buzdolapta agzi kapali sekile mi saklasam tekrar tesekurler ve sevgilerimle zeynep zayten sizin seker hamurlu katli pasta yapimi yapacam siz orda dr krema pastasini ganaj olarak yapiyirmusunuz ama belcikadan basak markasi var sizce ayni netice ourmu bilmiyorum sagol
YanıtlaSilIki patanizin icine de kremsanti kullanmayin. Kremsanti hafif oldugundan üst üste koydugunuzda cökme yapabilir. En iyisi benim buttercreme tarifimi kullanin. 3 Gün öncesinde pastalari katlandirin ve iclerine buttercreme sürün.4-5 saat bekletin. Ganajlayin. 1 gece bekletin. Sonra ertesi gün kaplayin... buzdolabina koymayin... üstünü bir torba ile örtün ama bir yerinden hava alsin ko seker hamuru hava aldikca kurusun... Buzdolabina koyarsaniz nemlenme yapabilir isi farkindan dolayi...
YanıtlaSilmerhaba eya hanim size nasil yapacami bir anlatayim bir bakin dogru sekilde mi yapiorum sizin yorumunuz gercekten onemli benim icin pandispanyayi su sekilde yapacam 4 yumurta,1 su b seker,1 su b un,1 su b nisasata,10gr k tozu,1 aniya uzelce cirpip 180 pisirecem ve sogunca buzdolpta koyacam ertesi gun 3 bolecem sizin dediniz gibi butercremyapacam 200ml krem,160 gr biter cikota sonra 2 yk mascorpon,3 yk p sekeri haziliyacam 1 gun oncesi yani pandipanyala ayni gun ganaj icin 200ml krema;200gr cikolata onu ayni gun yapacam ertesi gun 2 gun yani 3 bolum pastayi butercerem ve frambuaz koycam ve bu sekilde 5 saat dinlensin sonra ince sekilde ganaj surerim ve ertesi gun seker hamurla kaplayacam ve ertesi gun misafirlerime ikram edecem sizede ilk denememi resmini gonderecem insalla h sevgilerimle zeynep belcikadan cevapiniz merakla bekliyorum sevgilerime isterseniz mail atabilirsiniz baron26167@hotmail.com
YanıtlaSil