Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

7.05.2014

NİKAH PASTASI

Bu pastamız da yine arşivden kalma bir fotoğraf. bir nikah merasimi için tasarladım.
IMG_9718 

Kurabiyeleri de yanında yer aldı.
IMG_9722

7 yorum:

  1. Zehra'cım her zaman ki gibi harika ellerine,emeğine sağlık,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryacigim cok tesekkür ederim, sevgilerimle

      Sil
  2. merhaba sevgili zehra hanim ben belcikadan zeynep sizde bir ricm olacakti cevaplarsaiz sevinirim kizim icin seker hamurlu dis pastasi yapacam ama servis ertzsi gun yapacam acaba pastada bozulma olurmu bir nasil saklanbilir pastayi cevaplarsaniz sevinirim bir kurabiye cok guzel bir pasta yapabilsem insallah sevgilerimle belcikadan zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep hanim merhaba...pastanizi ganaj ile sivayin, ertesi gün seker hamuru ile kaplayin. O gece beklemesinde bir sakinca yok. Egre tabii coook sicak olmazsa havalar. Hic bir endiseniz olmasin. Icini de cok ince ganaj ile sürün...ganaj ile kaplayin... bir gece önceden bitirin...ertesi güne hicbirsey olmaz.Kolayliklar dilerim, sevgiler

      Sil
  3. cevap verdiniz icin tesekurler eya hanim cok sagol acaba buzdolapta agzi kapali sekile mi saklasam tekrar tesekurler ve sevgilerimle zeynep zayten sizin seker hamurlu katli pasta yapimi yapacam siz orda dr krema pastasini ganaj olarak yapiyirmusunuz ama belcikadan basak markasi var sizce ayni netice ourmu bilmiyorum sagol

    YanıtlaSil
  4. Iki patanizin icine de kremsanti kullanmayin. Kremsanti hafif oldugundan üst üste koydugunuzda cökme yapabilir. En iyisi benim buttercreme tarifimi kullanin. 3 Gün öncesinde pastalari katlandirin ve iclerine buttercreme sürün.4-5 saat bekletin. Ganajlayin. 1 gece bekletin. Sonra ertesi gün kaplayin... buzdolabina koymayin... üstünü bir torba ile örtün ama bir yerinden hava alsin ko seker hamuru hava aldikca kurusun... Buzdolabina koyarsaniz nemlenme yapabilir isi farkindan dolayi...

    YanıtlaSil
  5. merhaba eya hanim size nasil yapacami bir anlatayim bir bakin dogru sekilde mi yapiorum sizin yorumunuz gercekten onemli benim icin pandispanyayi su sekilde yapacam 4 yumurta,1 su b seker,1 su b un,1 su b nisasata,10gr k tozu,1 aniya uzelce cirpip 180 pisirecem ve sogunca buzdolpta koyacam ertesi gun 3 bolecem sizin dediniz gibi butercremyapacam 200ml krem,160 gr biter cikota sonra 2 yk mascorpon,3 yk p sekeri haziliyacam 1 gun oncesi yani pandipanyala ayni gun ganaj icin 200ml krema;200gr cikolata onu ayni gun yapacam ertesi gun 2 gun yani 3 bolum pastayi butercerem ve frambuaz koycam ve bu sekilde 5 saat dinlensin sonra ince sekilde ganaj surerim ve ertesi gun seker hamurla kaplayacam ve ertesi gun misafirlerime ikram edecem sizede ilk denememi resmini gonderecem insalla h sevgilerimle zeynep belcikadan cevapiniz merakla bekliyorum sevgilerime isterseniz mail atabilirsiniz baron26167@hotmail.com

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp uğradığınız,iki satır yazdığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çok değerli yorumlarınız ile Eya varolmakta...sevgiyle kalın