Yine bir kızımızın 2.doğumgünü için yapıldı bu pasta. Vanilyalı pandispanya + vanilyalı krema ve çilekli tam baharlık bir pasta çıktı ortaya.... sevgiyle kalın....
31.05.2011
DOĞUMGÜNÜ PASTASI
Sırada ne yazık ki yine bir pasta yayında...Ne yazık ki diyorum çünkü blogumun artık sadece pasta yayınlanan bir blog haline geldiğinin farkındayım. Salatalar, reçeller, börekler ve daha bir sürü şey yapıp denemeyi ve yayınlamayı özledim... ama en geç Ramazan ayında kadar pastalarla devam edeceğim sanırım.... Bu arada nasip olursa Cuma günü kandil ve 3 aylara giriyoruz. Allah hepimize bu ayları dolu dolu geçirmemizi nasip etsin....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ZEHRACIĞIM HARİKA RENKLER, HARİKA İŞÇİLİK, HARİKA DİZAYN.... ELLERİNE SAĞLIK CANIM BENİM.....:) KUCAK DOLUSU SEVGİLER....
YanıtlaSilmasallah cok süper görünüyor ellerine saglik bende böyle pastalar yapabilmek isterdim dekor gibi görünüyor :)sevgiler seher
YanıtlaSilzehracım yine şahane bir şey yapmışsın canım ellerine emeğine sağlık çok güzel.
YanıtlaSilsevgiler
Canim Nesrincigim...of yaaa...Ustadan böyle yorum almak harika...cok tesekkür ederim ugradigin icin..sevgilerimle
YanıtlaSilSehercigim, tesekkür ederim, sende yaparsin elbet...insan yaptikca eli alisiyor...sevgiler
YanıtlaSilBaharcigim cok tesekkürler....
merhaba sevgili eya cok güzel pastalar yapiyorsunuz benim bir sorum olacakti vanilyali pandispanya -vanilyali krema li yaptim yaziyorsunuz ben kac tane vanilyali krema yaptiysam bi türlü tuttturamiyrum benim tarifim söyle vanilyali puding pisiriyoruz ve sogutuyoruz sonra tereyag ve pudra sekerini cirpiyorum pudingle birlestiriyorum ve pastayi kapliyorum buraya kadar hersey güzel ama pastayi kestigimde cok kötü bir hal aliyor krema o kadar sivilasiyorki vede böyle ince pütürlü bir hal aliyor nerde hata yapiyorum bilmiyorum birde pastayi seker hamuruyla kapladiktan sonra buzdolaba koyuyormuyuz cünkü cokk eriyor ici ya offf cok soru sordum lütfen cevaplarmisiz sevgilerimle
YanıtlaSilSevgili Gülin Hn... aslinda yaptigniz
YanıtlaSilvanilyali krema dogru bir tarif. Sütünü daha az koyup biraz daha koyu bir puding pisirerek deneyin derim...Seker hamurunu dolaba koymama dogrudur...Buzdolabina koymamakta fayda var....isi farkindan seker hamuru eriyebiliyor...ins. yardimci olabilmisimdir...sevgiler
zehra
Zehracigim, benim bu pastalari görmekten hic sikayetim yok. Keske her gün yeni bir pasta yayinlasan.
YanıtlaSilNesrincigim canim benim, hergün olmasa da haftada 3´ü bulacak galiba...sevgiler
YanıtlaSilben senin yaptığın pastalara bayıldığım için bu durumdan memnunum
YanıtlaSilellerine sağlık çok güzel cıvıl cıvıl bir pasta olmuş
Zehra'cım muıhteşem renklere bittim
YanıtlaSilellerine,emeğine sağlık öpüyorum.
Maşaallah diyeyim de nazar değmesin:) Bunlar ne güzel görüntüler böyle. Pastalara bayıldım. Ellerin dert görmesin Zehra'cım. Muhabbetle...
YanıtlaSilAhh evet Nesrine katiliyorum...Her gün yayinlasan bikmam..Hem ne demisler "Güzele bakmak sevaptir"
YanıtlaSilYanli biz senin sayende sevaba giriyoruz.Bilmem haberin var mi?
harika görünüyor elinize sağlık.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım,çok cicic bir pasta.Ayrıca tüm pastalarınız çok güzel.
YanıtlaSilSevgilerimle...
Zehrammm... Senin farkin bu ama.. Ne olur pastalardan vazgecme... Hele bu pasta, son derece zarif olmus... Renkler sahane... Ellerine saglik canim benim....
YanıtlaSilAllahım şu patiklerden ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapıldıkları konusunda hiçbir fikrim yok. Seninkiler çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Çok öpüyorum.
YanıtlaSilSevgiler
Zehracigiiiim hayiiiir...hep pastalara devam canim.Harika olmus,
YanıtlaSilsüper olmus, cok cok güzel olmus
daha ne diyeyim...sevgilerimi ileteyim:))
Gerçekten harikasınız bayılıyorum yaptığınız şeylere sizi uzun zamandır takip ediyorum.tek kelime hepsi süper ve siz bir harikasınız.
YanıtlaSilCoook guzel Zehra'cigim benim, ellerine saglik.
YanıtlaSilSevgiler ve guzel bir hafta dilegimle.
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun...
YanıtlaSilMerhabalar Eya, ellerinize saglik hersey cok guzel, ayrica soylemek istedigim seker hamurunda kullandiginiz renkler.Kullandiginiz cig renkler degil ve soft bir gorunumu var uyumlular, ellerinize saglik.
YanıtlaSilmerhaba ben zehra,dogum günü pastasi hakkinda size bisi sorcaktim acaba bana ulasabilirmisiniz zehra_ile@hotmail.de
YanıtlaSil