Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

11.11.2008

VANİLYALI PASTA

IMG_5568

Bu pastayı elimde kalan mazemeler olunca uydurdum açıkçası.Ama evdekiler bundan tabiiki çok memnun kaldılar. Hem lezzetli hem de hafif bir lezzet çıktı ortaya. Pandispanyası daha önce Derya için yaptığım pandispanyadan kalan pandispanya. Tek kat olarak servis tabağına aldım. Biraz şekerli süt ile ıslattım.Üzerine de yine daha önce verdiğim vanilyalı pasta kreması'ndan kalan krema ile sıvadım.Muz'u dilimledim dizdim. Tekrar krema ile sıvadım. Çikolata parçaları ile süsleyip İki parmak kalınlığında kesip tek kişilik pasta olarak servis yaptım. Hem akşamları çayın yanına ya da sabah kahvelerine yakışacak hafif ve şık bir lezzet oluştu hem de elimde kalan malzemeyi değerlendirmiş oldum....

14 yorum:

  1. karnım mı aç nedir
    çok canım istedi ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. süper olmuş,eline sağlık,görünüm de harika,valla olsa da yesek:-)))sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Burdan bakınca hiç öyle uydurulmuş bir tarife benzemiyor :) beniö canım çekti valla bunu uydurmayı :))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık canım ben de çok severim evdekileri değerlendirmeyi.

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
  5. Oldukça pratik ve bir o kadar da şık olmuş. Ellerine sağlık Zehracığım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Yaratıcılık çok hoş bir şey..
    ayrıca eline sağlık,çok leziz.
    sevgiler NuNu

    YanıtlaSil
  7. canim zehram seker hamuruna hangi marka pudra sekeri kullaniyorsun onu ögrenebilirmiyim frankfurttan sevgiler

    YanıtlaSil
  8. zehra gene ben kusura bakma benim sorum cok su hamurla basim derte olmuyor olmuyor jelatin yerine ben agar agar koyuyorum birde tylose denen seyi nerden temin edicem lütfen blogundan aydinlat bizi kör cahil kaldik bu gurbette yaaa taktim buna ben ama yapamiom canim sorularimla seni bunalttiysam kusura bakma ne edersin iste 45 yasindan sonra böyle seylere merak salarsan olacagi budur iste sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Berrinciğim çok teşekkür ederim ziyaretin için...

    Neslihancığım, çok teşekkürler uğradığın için...

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Yasemin... çok teşekkürler ziyaretin için,sevgiler

    Evrenciğim çok teşekkür ederim uğradığın için,sevgiler

    Pelinciğim çok teşşekkür ederim arkadaşım,sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Nunucuğum...mahçup ediyorsun beni,sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Serap...ben pudra şekerini normal Real' den falan alıyorum.Dış kabı lacıvert olan daha ince...bu arada bende agar agar kullanıyorum aslında olması gerekir.Normal jelatinden bir farkı yok...Ben artık Almanya' da ikamet edenler için kurs vermeyi planlıyorum...sanırım artık zamanı geldi, ne dersin?

    YanıtlaSil
  13. Bu arada Serapcığım...tylose'u kullanmak zorunda değilsin,onsuz da olur,özellikle çiçek yapımında kullanmanda fayda var.Ben TR' den getirdiydim halen onu kullanıyorum ama burada www.tortissimo.de' den aynı yeri tutacak Tragant Pulver alıp kullanabılırsın.

    YanıtlaSil
  14. canim evetttttttttt bekliyorum verecegin kursu sabirsizliklaa bilgilerin icinde tesekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp uğradığınız,iki satır yazdığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çok değerli yorumlarınız ile Eya varolmakta...sevgiyle kalın