Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

11.07.2013

HACI PASTASI

Şöyle bir baktım ki 1 ay olmuş yayın yapmayalı. İki haftalık kısa bir Türkiye ziyareti sonrası mübarek Ramazan ayı' nı karşıladık çok şükür. Sadece yemeği içmeyi kesmekten ziyade Yaradanımın ''ihtiyaçsızlık'' vasfını bir nebze anlayabileceğimiz, alınlarımızın bol secdeye değdiği ve nefsimizi terbiye edebileceğimiz bir ay yaşayalım inşallah. 
IMG_7743
 Sıradaki pastayı aslında aylar öncesinde yapmıştım. Ama nasip bugüneymiş . Hac ziyaretini yapmış olan bir anneye kızlarından küçük bir sürpriz olarak hazırladık bu pastayı. Üzerindeki Kabe' yi strofor üzerine kapladım ve pastanın üzerine yerleştirdim.
IMG_7745 
  Allah gitmeyenlere de nasip etsin diyelim...

5 yorum:

  1. Zehrammmm... Öncelikle Allah teyzecigin hac ibadetini kabul edip, bizlere de nasip etsin insallah..

    Figür sahane olmus... Tümüyle pastana söylenecek tek söz... BRAVO... Emeklerine saglik arkadasim... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  2. Ck cok güzel, ellerine saglik. Hayirli ramazanlar Zehracigim.

    YanıtlaSil
  3. Zehra bayıldım,bayıldım...Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendim çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.Allah hacca giden herkesin hac ibadetlerini kabul etsin inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin.

    YanıtlaSil
  5. Cok güzel olmus Zehra bayildim, bayildim. bir ara seccadenin örnegini verebilirmisin bana :-). Cok hos olmus ellerine saglik.

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp uğradığınız,iki satır yazdığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çok değerli yorumlarınız ile Eya varolmakta...sevgiyle kalın