Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

24.10.2011

ÜLKEM SINAVDA

Ülkem...Halkım...Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz. Acılarla pişme sürecindeyiz. 12 yıl önce aynı acıyı İzmit'te bizzat yaşayan biri olarak TV' yi izlerken sadece boğazım düğümleniyor, yaşadıklarım gömülü anılarımdan film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Allah deprem bölgesinde yaşayanlara yardım etsin. Kayıp acıları bir taraftan, şu an verdikleri ve bir süre daha verecekleri yaşam mücadelesi açısından çok zor günler geçiriyor halkımız.
Çok Üzgünüm !!!  

9 yorum:

  1. duygularini sonsuz paylasiyorum.kaybimiz cok buyuk.tazeligini bana gore yitirmemis,hala soru isaretleriyle dolu bir marmara depremi ustune bir de van allah halkima sabirlar versin.tabiki bize de.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. :-(( Cok üzgünüz....Allah hayatini kaybedenlerin yakinlarina sabir versin....Ayni sekilde sehit analarinada...:-((

    YanıtlaSil
  3. Canım milletimiz ve ülkemiz çok zor
    sınavlardan geçiyor inşallah son ol
    sun...

    YanıtlaSil
  4. :( Keşke elden gelen birşeyler olsa..

    YanıtlaSil
  5. Cok haklisin!!!! terör olaylarindan sonra bir de deprem felaketi hepimizi
    büyük acilara bogdu.Bende Marmara depremini bizzat yasadim ailemden
    5 can kaybettim,Allah kimseye yasatmasin umarim Van depreminde kaybimiz fazla olmaz.Sehitlerimize ve deprem felaketinde kayiplarimiza Allahtan
    rahmet, ailelerine sabir, yaralilara acil sifalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. rabbim yardımcıları olsun...
    son bulması dileğim tüm bu acıların artık...
    kenetlenip el ele werme waktidir vakit...

    YanıtlaSil
  7. Ateş düştüğü yeri yakar misali,bizler yüreğimiz yansa da üzülsekte asıl üzüntüyü,ızdırabı,korkuyu,stresi soğukta evsiz barksız kalanlar yaşıyor.
    İnşallah en kısa zamanda yaralar sarılır,ama yüreklerdeki yaralar acılar nasıl sarılır bilmiyorum.
    ALLAH yardımcıları olsun.
    Sevgilerimle…

    YanıtlaSil
  8. Adaşım hem de ne sınav..şehitlere yanarken depremle sarsıldık.
    Ancak deprem bölgesi Türkiye ve hala bu denetimsizlik son süret sürüyor.Marmara depremi sonrası o yıkılan yerlere 6 katlı bina yapan zihniyete,o binaya ruhsat veren belediyeye, ah canım söyleyecek çok şey var ama söylemenin anlamı yok. Vatandaş depremle yaşasın diyorlar nasıl? sen işini yapma, vatandaşın başını sokacak evleri denetleme,ev yapılamayacak yere ev yapılmasına izin ver hemde çok katlı,sonra vatandaşa kiralık gireceği evin depreme göre mi yapılmış olduğunu araştır de..o zaman senin işin ne? demezler mi? DEMEZLER !!!çünkü burası TR !! Bu arada kimsenin aklına deprem vergileri nerede sorusu gelmiyor? Van'a yardımlar vatandaşlardan akın akın gidiyor ama devletin organları sınıfta kaldı..Kızılay yırtık yazlık çadırları ile tekrar denetimsiz bir kurum olarak karşımıza çıktı. Vergilerle ne yapıldı bilen yok! Soran olur mu? olmaz! çünkü burası rant diyarı TR! biraz fazla yazdım kusura bakma ama haberleri izledikçe sinirlerim bozuldu.

    YanıtlaSil
  9. Canım imtehan dünyası..Allah yardımcımız olsun..

    sevgiler

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp uğradığınız,iki satır yazdığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çok değerli yorumlarınız ile Eya varolmakta...sevgiyle kalın