Bir önceki yayındaki Hello Kitty pastamin tarifini kısaca yazmak istedim...sağolsun beğenen ve isteyen arkadaşlarıma bilgi vermek istedim...
Pandispanyası kakaolu pandispanya
Ara kat kreması tarifi :
2 x paket crem ole (vanilyalı)
4 x 200 ml. sıvı krema (sahne)
2 kutu ekşi krema (schmand)
Kırmızı tart jölesi
Çilek
Üzerini kaplamaya : 2 ğaket Başak marka kremşanti
- Ara krema malzemelerinin hepsini kariştirin. Nefis bir krema oluyor.
- Pandispanyaları çilekli süt ile ıslatın. Bir kat krema sürün.
- Çilekleri blenderdan geçirin.
- Tart jölesini üzerindeki tarife göre hazirlayin ve çilekleri de katın.
- Kremanın üzerine bir kat dökün. Biraz donmasını sağlayın. Sonra ince bir kat krema daha sürün. İki katı da bu şekilde katlandırın.
- Pastanın dış kaplaması için kremşantiyi hazırlayın ve arzu ettiğiniz şekilde süsleyin.
Ne büyük zevk böyle bir güzelliği ortaya çıkartmak kimbillir... Bayıldım pastaya..
YanıtlaSilZehracigim, pastaya bayildim, hele de arka fonun pasta ile uyumu harika... Ellerine saglik arkadasim... Sevgilerimle,
YanıtlaSilZehracım elleine sağlık..Üzerindeki coçuk arabası cok hoş olmus...
YanıtlaSilTr den selam ve sevgiler
Nohutcugum...sorma o keyif bambaska...tesekkürler
YanıtlaSilFilizim tesekkür ederim arkadasim...detaylarla ugrasmayi severim biliyorsun :)))
Serapcigim...canim arkadasim...bizden de kocaman sevgiler TR´ye...Annemize,babamiza hürmetler....
Zehracım seninle damak zevklerimiz de benziyor :)bende uzun süredir cremole ve kremanın uyumuna bayılıyorum.geçen hafta yeğenimin diş buğdayı pastasına da sadece krema ve kremşanti birleştirdim.Muzla birlikte gayet hafif oldu :)Keşke Türkiye de olsan da uzun uzun konuşsak..öpüyorum
YanıtlaSilellerine sağlık
merhaba zehracim,
YanıtlaSilbu ne cici bir pasta yine böyle :) renklerin uyumumu desem, pastanin zarifligimi.. hersey müthis görünüyor! yine harikasin yine cok profesyonel..
Rabbim yavrucagi anali babali büyütsün hayirli bir ömür nasip etsin insallah..
sicacik sevgiler..
Ne kadar zarif bir pasta olmuş. Yalnız aklıma bir şey takıldı, kremşanti şekerhamurunun altında olmaz diyorlar. Erime yaparmış. Bir de bekletme işini nerde yaptınız, oda sıcaklıgında mı buzdolabında mı? Sevgilerle.
YanıtlaSilMerhaba sevgili Özlem.... haklisin, seker hamurunun altina kremsanti olmaz deniyor ama 1-2 pastada ben deniyorum...simdiye kadar erime olmadi. Tabii sürec te önemli.Servisten 2 saat kadar önce koydum pastanin üzerine ve hemen kenarlarini süsledim. Jöleli katmani buzdolabinda beklettim...sevgiler
YanıtlaSilzehra
Hasretcigim...cok tesekkürler canim...sevgiler
YanıtlaSilzehra
Guzel! :)
YanıtlaSilRenkler nasıl da güzel olmuş. Çok beğendim. Bu arada pesto soslu tavuk için hazır pesto sos kullanılabilir tabiki.
YanıtlaSilSevgilerimle
Adaşım çok güzel bir pasta bu! bende münster gibi fonla uyumuna bayıldım.Ama bebek arabasıda harika durmuş!
YanıtlaSileline emeğine sağlık canım
Şahane, harika, muhteşem:)
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilElerinze Saglik hepsi birbirinden güzel. Seker Hamurunun Tarifini alabilirmiyiz? Cok Tesekürler
YanıtlaSil