Yine Bayram öncesi, haftasonu doğumgününü kutladığımız eltimin pastası. Kendisi marzipan' ı (badem ezmesi) çok sevdiğinden ve bende hiç denemediğimden ,bu kez pastayı marzipan ile kaplamayı denedim. Ama yine de şeker hamurunun yerini tutmadı. Sadece ieker hamurundan daha lezzetliydi...hatta gülleri bilr yendi.
İçeriği çikolatalı pandispanya + çikolatalı buttercreme ve kavrulmuş fısıtıtan oluştu.
Canım muhteşem bir pasta olmuş elle
YanıtlaSilrine,emeğine sağlık öpüyorum.
Zehra'cığım,
YanıtlaSilGüzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Ellerin dert görmesin güzel pastan için. Bir gün gelirsem bana da yap bir pasta olur mu?
Marzipan'a bayılırım sevgili Zehra..Eltin ağzının tadını iyi biliyormuş..Pastan harika olmuş..Eltine de mutlu yaşlr diliyorum..
YanıtlaSilSevgiler..
off off off nasıl bir pasta bu, canım nasıl çekti anlatamam, süperrr:))
YanıtlaSilCok zarif olmus. Ellerine saglik. berlinegel artik da tanisalim. sevgiler...
YanıtlaSilcanım ne kadar sade ve şık bir pasta olmuşş eltin eminim ki bayılmıştır:))
YanıtlaSilağzınızın tadı bozulmasınn:))
öpüyorumm:))
Zehra'cım marzipanlı yenmez mi?? çokta güzel olmuş. Tijen'le gelsek hani topluca sende bize 1 pasta yapar kurtulursun :))
YanıtlaSilŞeker hamuru lezzet olarak marzipanın yerini asla tutmaz... Mükemmel bir pasta olmuş, ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSevgiler.
He zamanki gibi zarif,abartisiz mükemmel bir pasta cikmis ellerinden.
YanıtlaSilO ellere sagliklar..!
Sevgiler Zehracim
zehracim pastan coook güzel olmus, sende benim gibi abartiyi sevmiyorsun galiba...
YanıtlaSilellerine saglik canim
dedigin gibi seker hamuru ve marzipan arasinda fark, sekerhamuru ile calismak dahada bir farkli herseyi daha güzel sekilendire biliyorsun...marzipanda biraz daha ugrastirici...
bizim evdede marzipan favorimizdir dedigin gibi süsleri bile yeniyor...geriye kalan bir kac kek kirintilari...
ellerinize sağlık,bende marzipanı çok severim,pasta muhteşem görünüyor...bir sorum var,çikolatalı buttercreme şeker hamurunun pandispanyaya yapışması için uygun bir krema mı?
YanıtlaSilsevgiler aysel c.
Deryacigim cok tesekkür ederim...sevgiler
YanıtlaSilTijencigim...ah ne olur gel yeterki,sana pasta yapayim...sevgiler
YanıtlaSilSevgili Gül...cok tesekkürler
Sevgili Lolipu,sana bir dilim gönderdim hemen...
Nesrincigim ilk firsatta Berlin´deyim insallah, sevgiler
YanıtlaSilDenizcigim tesekkür ederim, sevgiler
Zehracigim...diyorum ya...hadi topluca geliiiin, kactane pasta yaparim...ah bir biraraya gelebilsek....
YanıtlaSilBence de Aslicigim...seker hamurunda calisma imkani sonsuz ama marzipanda da lezzet harika, sevgiler
Serapcigim, cok tesekkür ederim, sevgiler
YanıtlaSilSevimcigim galiba haklisin, ben daha az ayrintili ve sade olanlari tercih ediyorum...ama tekrar denemek istesem de marzipan daha cok emek istiyor galiba...sevgiler
Aysel Hn. seker hamurunun altina ya ganaj veya buttercreme kullanmaniz gerekiyor,aksi takdirde kremsanti veya pastaci kremasi seker hamurunun erimesini, terlemesini veya deforme olmasina sebep olabiliyor...
YanıtlaSilZehracim
YanıtlaSilYine harikalar yaratmissin. Ellerine saglik. Bu arada blogumda Alerjen gidalara karsi tarifler etkinligim basladi. Katilirsan cok mutlu olurum.
Sevgiler
harika olmuş ellerine sağlık canım
YanıtlaSilsevgiylekal
Muhteşem görünüyor eltiniz çok şanslı
YanıtlaSilSevgiler:)
Icerigine bayildim pastanin.Bende denicem insallah. Fotograflari daha yeni görüyorum biliyomusun. Cok güzel cikmis fotograflar. Sevgiler...
YanıtlaSilyine oldukça zarif bir pasta bir kez daha ellerine sağlık :))
YanıtlaSilellerinize, emeğinize sağlık çok harika yapmışsınız.sevgiler...
YanıtlaSil