Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

24.03.2010

1 YAŞ PASTASI

ayicik

Bu pasta aslında çok oldu arşivime gireli ama bugün yayınlanma zamanıymış.Yakın arkadaşım ve aynı zamanda adaşımın küçük oğlunun doğumgünü için yaptığım pastanın içeriği çikolatalı pandispanya + çikolata ganaj ve muz' dan oluştu.

25 yorum:

  1. Ellerine sağlık...
    Renk uyumu muhteşem..
    Sevgiler
    Pınar

    YanıtlaSil
  2. insan bu pastaya kıyıp yiyemez.Yemede yanında yat misali.
    Elinize sağlık çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Zehracim yine muhtesem bir pastayla karsi karsiyayim...Yine ince detaylari incelemekten ekrana yapismis bir durumdayim, yine renkelre bayildim... yine seninle gurur duyuyorum ve yine ellerine saglik diyorum....

    Patikleride ben yaptim deme simdi......!sonra agzim yine acik kalsin...

    YanıtlaSil
  4. ZEHRACIĞIM BAHSETTİĞİNDE DE ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU HAYAL ETMİŞTİM..... AMA GÖRÜNCE DAHA MUHTEŞEM OLDUĞUNU ANLADIM.... ÇOK ÇOK ÇOK CİCİ OLMUŞ... SÜPER..... ÖPÜYORUM SENİ...

    YanıtlaSil
  5. Zehra'cığım,
    Süper olmuş hele renklere bayıldım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Selam Zehra, bende de pembe ayakkabili pasta var bugun :) Cok begendim pastani, ellerine saglik...

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Pinar...cok tesekkür ederim yorumun icin...sevgilerimle

    Sevgili Impossible...tesekkür ederim ugradigin icin...sevgiler


    Serapcigim....mahcup ediyorsun valla...cok tesekkür ederim arkadasim bu arada ayakkabilari da tabiiki kendim yaptim...sevgilerimle

    YanıtlaSil
  8. Canim Nesrincigim...cok tesekkür ederim, begenmene sevindim... sevgilerimle

    Sevgili Hülyacigim...cok tesekkürler, sevgiler

    Sevgili Mebrule, hemen sana da ugruyorum, tesekkürler....

    YanıtlaSil
  9. Tekrar selam :)

    Seker hamurunu kendim yapiyorum. Kaplama olarak marshmallowluyu kullaniyordum ama son zaman biraz canimi sikti... bu hafta baska bir tarif denedim, modelleme hamuru olarakda cok memnun kaldim... istersen tarifini verebilirim canim...

    iyi geceler...

    YanıtlaSil
  10. Cok tatli olmus ya ayakkabilar falan sanki gercek. Ellerine saglik.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. zehracim pasta süüüüper olmus ayakabilara hele bayildim
    ellerine saglik canim

    YanıtlaSil
  12. Zehracim coook güzel olmus.Ellerine saglik.
    Patiklerde muhtesem:))
    Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  13. zehracim tek kelime ile süper canim
    ellerine saglik

    truff icin sade pandispanya ilede olurmu demissin bence olur canim deneyebilirsin sevgiler iyi haftasonlari...

    YanıtlaSil
  14. Ayy...o mavi ayakkabıları yerim ben. Kompozisyon filan muhteşem olmuş. Mavi zaten en sevdiğim renklerden biri. Çoook çook beğendim. Keşke 1 yaşında olsam diyorum..:)

    YanıtlaSil
  15. Pastalarima biraktigin güzel yorumuna cok tesekkür ediyorum canim benim... Insallah bir gün görüsebilmeyi ben de isterim... Belki de Mayis ayi icin bir organizasyon daha düzenleyebiliriz... Sevgilerimle, güzel bir hafta diliyorum...

    YanıtlaSil
  16. Kesinlikle süper:))) Ellerine sağlık! Çok cici ve güzel bir pasta:)))

    YanıtlaSil
  17. merhaba zehra .Kursum bitti yakinda pastalarimi koyarim insallah ama fondan i hazir mi alsam kendim mi apsam diye düsünüyorum. Sen kendin mi yapiyosun ? Eger yaiyorsan jelatinlemi? hayvansal degilde bitkisel jelatin olsa dha iyi olur benim icin acaba nerde bulabilirim biliyormusun.Cok soru oldu herhalde.
    Sevgiler...Hoscakal.

    YanıtlaSil
  18. Canımm nasıl zar4if nasılda şık bir pasta ellerine sağlık. renkler tasarım hepsi harika

    YanıtlaSil
  19. Hayran hayran pastayı seyrediyorum Zehra'cığım..Harikasın yine!


    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  20. Hayran hayran pastayı seyrediyorum Zehra'cığım..Harikasın yine!


    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  21. Selam zehra,

    sana biraz gec donebildim, kusura bakma... bugunlerde ust uste sipars aliyorum, nete pek bakamadim :)

    seker hamuru tarifini Hanimis arkadasimizin sayfasindan aldim. Toba Garret`in tarifi... seker hamuru sayfasinda yaklasik 160 yorumun hepsini okudum, gliserine gerek olmadigini ogrendim. Malum yagmuru bol yerdeyiz, hamur kuruma yapmiyor...jelatini 30 sn. mikrodalgada veyahut benmari usulu eritmek lazimmis, isiya direk konmayacakmis. Bir de toz jelatin ( agar agar ) daha iyi sonuc veriyormus...

    3 tatli kasigi toz jelatin
    60 ml soguk su
    165 gr glikoz
    900 gr pudra sekeri
    1/2 tatli kasigi margarin

    soguk suyu bir kaba koydum ve jelatini ekledim. 2 dk. bekleyip mikrodalgada 30 sn isittim. Ardindan glikozu ekledim ve iyice karistirdim, glikoz tamamen erimeli... eger erimezse 15 sn. mikrodalgaya katabilirsin. ardindan pudra sekerinin yarisi ile kabin icerisinde yogurdum ve katilasmaya baslayinca tezgahta devam ettim yogurmaya... en son ele yapismayan hale gelince de margarinle biraz daha yogurup strecfilme sardim. modelleme hamuru olarak cok begendim, umarim seninde isine yarar...

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  22. Selam canim,

    Glycosu esim dun koydeki Bäckerei den almis... fiyat konusunda birsey soyleyemeyecegim cunku eleman fiyatini bilmedigi icin persembe odememizi soylemis... Tortissimo gibi yerlerde de var ama pahaliya geliyor...

    Daha once baska yorumlardada okumustum, pek cok arkadasimiz Bäckerei den almisti glycuso... Umarim sende bu sekilde temin edebilirsin...

    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  23. Canim,
    ben özellikle o ayakkabilara bayildim, nasil ince detaylar bunlar, valla bravo ve ellerine saglik diyorum.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  24. Zehracım öncelikle güzel mesajın için teşekkür ederim.. Sende tekrar hoşgeldin.. TR. ziyareti güzel geçmiş,sizide biraz hastalık vurmuş... vallahi istanbulun havası bir acayip,çok geçmiş olsun...
    kurabiyeler,pastalar ve özellikle çiçek buketini çok ama çok beğendim... marifet sende,bana bir yıl kurs verseler yinede bunları yapamam :)

    ellerine sağlık..

    Sevgiler yolluyorum..

    YanıtlaSil
  25. bloguma gelip bıraktığınız güzel doğumgünü mesajınız için çok teşekkür ederim :) sevgiler..

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp uğradığınız,iki satır yazdığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çok değerli yorumlarınız ile Eya varolmakta...sevgiyle kalın