Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2.07.2008

fiyonkpasta

Uzun zaman oldu biliyorum. Hep aklımdasınız ama elim bir türlü tuşlara varamadı. Yaklaşık 1 aydır sevgili Annem ve Babam Türkiye' den ziyaretimize geldiler.Aynı zamanda çalışınca, olan vaktimi onlarla değerlendiriyorum.Ama her fırsatta sizleri ziyaret etmeye çalışıyorum.İnşallah Eylül itibarı ile daha sık yeni tariflerle ve pastalarla burada olacağım.

Bu arada sevgili dostlar sizlerden bir ricam olacak.Ağustos ayında tatile çıkıyoruz.Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hedefimiz Çeşme.Geçen yıl Ilıca' da bir otelde kalmıştık ama bu yıl Butik Otel tercih etmek istiyoruz. Fakat araştırmalarımda o kadar fazla seçenek varki hangisi daha iyidir bilemedim gitti.Aranızda gidip kalmış olan varsa bana bilgi verebilirse çoook mutlu olacağım.

Unutmadan yukarıdaki pastayı bir arkadaşımın kızı için yaptım.Dışı şeker hamurlu içi çikolata+frambuazlı oldu.

Sevgilerimle...

15 yorum:

  1. zehra'cım pasta harika olmuş...

    güzel bir tatil geçirmeni dilerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Zehracım merhaba;
    Blogunu pastalarını her zaman büyük bir zevkle takip ediyorum ama işte bloglines cıktı mertlik bozuldu:) Yorum yazamıyorum yoğunluktan.
    Tatil konusunda fikir vermeye geldim sana :) Blogumdada yazdım belki okumuşsundur, biz geçen yaz ve yılbaşında Çeşme-Alaçatı, Lale otel de kaldık. Benim bütün tatil kavramımı değiştiren bir yer oldu, çok şükür pek çok yer gördüm şu ana kadar ama Lale Otel bambaşka. Anlatılmaz yaşanır:)
    Butik Otel istiyorsan ve kendini Türkiyedeki akrabalarını ziyarete gitmiş gibi hissetmek istiyorsan mutlaka git derim. Bizde bu aralar ayarlamaya çalışıyoruz, burnumda tütüyor:))

    Okumak istersen detaylar blogumda, daha fazla sor sormak istersen mail atabilirsin canım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar şık ve sevimli bir paket olmuuuş ;)

    Zehracığım, senin de tatil yaklaşmış anlaşılan. Şimdiden güzel ve keyfince bir tatil diliyorum. Umarım istediğin gibi bir otel bulursun.

    Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Seçil...çoook teşekkür ederim dileklerin için,sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. Mügeciiğiiiiiimmmm...
    İnanırmısın bende senin yazını arıyordum.Okuduğumu hatırlıyorum Alaçatı gezini,aklımda o vardı zaten ama hangınızın sayfasında okuduğumu unuttum ve kaç gündür sen dahil bütün blogları dolaştım durdum.Sağolasın,çok yardımın oldu ama aklıma takılan olursa seni rahatsız ederim, teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Sevgili arkadaşım Burçin, teşekkür ediyorum, bu tatilde sana da yer var biliyorsun değilmi? Yani kurtuluş yok...sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Zehra ellerine sağlık, pasta çok şık olmuş.. Tatil konusunda, ben de Çeşme'yi düşündüğümden biraz araştırma yapıyordum. Alaçatı'da Cadde 75 isimli bir butik otele rastladım, hoşuma gitti.. Dediğim gibi kalmadım ama belki sana fikir verebilir.. İyi tatiller..

    YanıtlaSil
  8. Zehra'cığım,
    Özletmiştin...
    Umarım gönlündeki güzel tatili yakalarsın.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Zehracım su an Düzce,deyım.Bir kac günlügüne gezmeye geldım.Bakalım Zehra neler yapmıs diye bir ugradım.Pastan yıne muhteşem.Ellerine saglık.Cesmede ınsallah görüsürüz degil mi?Düzceden sevgıler.

    YanıtlaSil
  10. Zehra'cığımmm,

    Özlemişim seni gerçekten, yorumunu görünce pek sevindim:))

    Tatil planı bile yapabilmek müthişşş, benim için şu anda yoğunluktan mümkün görünmese bile, hayal etmenin sakıncası olmaz değil mi:))))

    Pasta cıvıl cıvıl, çok güzel, ellerine sağlık canımcım,

    Sımsıcak sevgiler, öpüyorum.....

    YanıtlaSil
  11. Aslıcığım çok teşekkür ederim yorumun için,tatil konusunda verdiğin ipucu için de ayrıca teşekkürler...

    YanıtlaSil
  12. Hülyacığım çok teşekkür ederim, sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Serapcığııııım...Türkiyelere gidilmişşşş, ben Ağustos sonu gibi Çeşmede olacağım daha dogrusu Ağustosun son iki haftası İzmirde, zamanlama uyarsa görüşebiliriz...Düzce'ye selamlar

    YanıtlaSil
  14. Rapunzelim geldiğin için teşekkürler,benden de sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Zehracığımmm görüntüde renklerde süper olmuş. ellerine sağlık canımm

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp uğradığınız,iki satır yazdığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çok değerli yorumlarınız ile Eya varolmakta...sevgiyle kalın