Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

10.12.2007

Dogumgünü Pastasi

Cok yakın bir arkadaşımın yeğeninin ilk doğumgünü için bir pasta tasarladım. Erkek olduğu için mavi - beyaz renkleri kullanmayı tercih ettim. İçi çukulata ve korkanli, dışını da şeker hamuru ile şekillendirdim.








5 yorum:

  1. pasta çok cici olmuş zehra hanım.ve bana dün verdiğiniz destek için çok çok teşekkür ederim..ok kırılmış ve kızmıştım ve bloglara hiç inancım kalmamıştı ki sizlerin yorumları bana benim gibi samimiyetle bu işi yapan insanlar olduğunu gösterdi.
    öpüyorum çok.
    daha bol bol siparişlere,hediye pastalara inşallahh :)))

    YanıtlaSil
  2. Pasta cok güzel olmus canim,renkerlde güzel.Ellerine saglik.Benim bildigim kadar almanyada seker hamuru veya malzemeleri yok,sen nerden aliyorsun?yardimci olursan sevinirim canim.Hoscakaaal.

    YanıtlaSil
  3. Duygucuğum öncelikle bana hn. diye hitap etme neolur.Ben seni samimi buluyorum sende beni samimi görürsen sevinirim.Seni çok öpüyorum...

    sevgilerimle



    Yarenciğim,
    Beğenmene sevindim,ben şeker hamurumu kendim yapıyorum. Ama Glikozu Tr,den getirdim.Hazır şeker hamurunu www.Tortissimo.de adresinden temin edebilirsin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin aramıza, nefis de tarifler yayımlamışsın.
    İyi bayramlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Yahu ne hoş renkler, ne sevimli bir pasta bu böyle..

    zehra ellerine sağlık.

    Bu sırada sayfamdaki blog manşetden haberin var mı? sayfana yeni eklediğin yazıların linklerini blog manşete ekliyorsun diğer dostlarda haberdar olabiliyorlar. Seni blog manşetde görmek beni çok mutlu eder.

    Sıcacık sevgilerimle...
    www.misssgibi.com

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp uğradığınız,iki satır yazdığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çok değerli yorumlarınız ile Eya varolmakta...sevgiyle kalın