Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

11.10.2008

SOBE

papatya

Sevgili Pelin beni visilog sitesindeki ego testi için sobelemiş.Çok keyif alarak yanıtladım... işte sonuç :

RUH HALİM
Sofistike
Zevk seçimin hoşgörülü tarafını ele veriyor.Gerçek bir yemek aşığısın.Doğanın dayanılmaz cazibesine ve görkemli manzaraların büyüleyici etkisine kapılıyorsun. Hayatı uçlarda yaşamayı seviyorsun.En iyi ses kalitesine ulaşmak için teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanırsın . İyi bir kulağa sahipsin ve hep bir adım önde olmayı seviyorsun.Sanata karşı geleneksel ve antropolojik bir yaklaşımın var. Senin için önemli olan, bir eserin arkasındaki hikaye ve tarihi .Hislerini takip ediyorsun.


Evet... doğru
EĞLENCE
Firari
Tatilde yakınlarınla birlikte olacağın keyifli zamanları, her türlü konfor ve hizmeti sunan, dinlenip yenilenmeni sağlayacak bir mekanda geçirmeyi tercih edersin.Bağlantıyı kesip başka bir dünyaya açılmaktan hoşlanıyorsun. Hayal gücün gelişmiş.Olaylara farklı bir perspektiften bakmayı seviyorsun. Kültürlü ve yaratıcısın.Gündelik yaşantından uzaklaşmayı seviyorsun. Güneş, hayatın yavaş akması sana keyif veriyor. Hiçbirşeyin keyfini kolayca kaçırmasına izin vermezsin.Seni rahatsız eden nedir ? Etrafındaki herşeyin temiz ,düzenli olmasını ve güzel kokmasını istersin. Çok fazla şey istemiyorsun, öyle değil mi?

Ama gerçekten fazla birşey istemem :)))
ALIŞKANLIKLAR
Keyif düşkünü
İyi görünmek senin için sıradan bir durum. Ama ceplerini hafiflettiği de bir gerçek.Ama önemli olan kendini iyi hissetmen. Evinin, kendin gibi sade ama tarz sahibi olmasını tercih ediyorsun. Kendini bir nevi trend-setter olarak görüyorsun.Sağlıklı kararlar alma aşamasında endişeli değilsin. Hayatı basit tarafından algılıyor ve kendini sıkıntıya sokmuyorsun.

Hayat kafaya takmaya değmez ki...
AŞK
Klasik

Gerçek bir romantik ve biraz da hayalperestsin. Tamam hayat bir film olmayabilir ama öyle olduğunu düşünmenin ne zararı olabilir ki?Senin için özgürlük anı yaşamak demek. Oldukça gözükarasın ve önüne çıkan fırsatları değerlendirmekten çekinmiyorsun.

Bu BENim işte....
Çok keyif aldım bu testi yaparken... aynı zevki sevgili Burçin, Rapunselim, Yaman Ayşem ve Serap' la paylaşmak istedim. Sevgili dostlar, benden SOBEEEEEEE....sevgiler

10 yorum:

  1. İlginç ve orijinal bir sobeye benziyor. İlk fırsatta cevaplayacağım. Teşekkür ederim Sevgili Zehra....

    YanıtlaSil
  2. Canikommm,

    Çok eğlenceli bir sobe olacağa benzer, vakit bulduğum ilk anda cevaplayacağım.. Sobeleri biriktirdim ne zamandır, artık zamanıdır:))

    Sımsıcak sevgiler, öpüyorum.....

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Burçinciğim ve sevgili Rapunselim...iyi eğlenceler...çünkü çok eğlenceli...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş ve eğlenceli bir sobe olmuş..))


    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Zehracığım,
    Cevaplarınla seni biraz daha tanımak güzel. Katıldığın için teşekkürler.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. gercekten cok hos bır sobe .
    sevgıler..

    YanıtlaSil
  7. canim sayfani gezdim ve seker hamurlu pastalarina bayildim hepside harika
    emegine saglik

    canim bende almanyada yasiyorum
    sen kurs aldim demisin
    bende kurs almak istiyorum fakat adreslerini bir turlu bulamadim
    ager yardimci olursan cok sevinirim
    sevgiler...
    birde seker hamurunu renklendirmek icin boyalari nereden temin ediyorsun...

    www.yenitadlar.blogcu.com

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Zehracım geçenlerde testi yaptım wordpad e kaybettim en kısa zamanda yazımı hazırlıyorum..:) Sobe için çook teşekkürler..
    Bu test eğer sadece bizim aramızda blogcular arasında yapıldıysa, beni en çok gülümseten "su anda bunu yapmak istiyorum" sorusuna cevap olacak, cogunluk beni acıkcası şaşırtı, hehe :)
    Neyse canım görüşmek üzere
    Tekrar teşekkürler
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Vakit ayırıp uğradığınız,iki satır yazdığınız için gönülden teşekkür ediyorum. Çok değerli yorumlarınız ile Eya varolmakta...sevgiyle kalın