Bu pastayı bu haftasonu gelen misafirlerime hemen aceleden yaptım.Elimde daha önceden yaptığım pandispanyalarım vardı ayrı boylarda. Hepsini 20 cm.lik kalıbımla kestim, portakal suyu ile ıslattım. Bol frambuaz kırıntıları ve çikolatalı butter creme ile doldurdum ve çikolata kırıkları ile dışını süsledim.Üzerini de şamfıstıkla süsledim. Herkes severek tüketti...eh en önemlisi de bu değilmi?
Sevgilerimle
Ah hiç beğenilmez mi hiç yalana yalana yenmez mi ellerine sağlık:)))))))
YanıtlaSileee süper gozukuyo tabiiki severek begenerek tuketmislerdir olsa bende yerdim hani:) yok yok yemiyeyim yaa rejimim elden gider:) en zor eritilen yaspastaymis zaten icim gidiyo ama ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum:(
YanıtlaSilCanim yaa cok guzel olmus pastan ellerine saglik. Goruntu gercekten super olmus. Sevgiler
YanıtlaSilZehra'cığım pasta harika hele dilim fotoğrafı muhteşem görünüyor, ellerine sağlık...
YanıtlaSilbu frambuaz kırıntıları nasıl birşey, kurutulmuş mu??
sevgiler...
Zehraaa son dilim resmi beni bitirdi burada.nasıl güzel gözüküyor ellerine sağlık canım arkadaşımmmm
YanıtlaSilZehra'cığım nefis olmuş...hiçç d acele gibi değil vallahi::)))footğraflar ayrı bir güzel...benim 2.adım Zehra...Adaşız yani::)))
YanıtlaSilBu arada Hatice sormuş ben de buzlukta dondurduğum franbuazları elimle biraz ovalayınca kırıntı oldular::)))
Sevgiler,
İlkay
Sevgili Ayşeciğim çok teşekkür ederim...
YanıtlaSilSevgili Aynurcuğum çok teşekkür ederim,dediğin gibi böylesi zor eriyor :))))
Sevgili İlker, çok teşekkür ederim
Sevgili Hatice teşekkür ederim,ben frambuazı dondurulmuş alıyorum,e pakette bazıları parçalanıyor.Ufalanıyor,onları kullandım.Yani dondurulmuş ve ufalanmış farmbuazdan başka birşey değil kullandığım....sevgiler
YanıtlaSilFundacığım çoook teşekkür ederim arkadaşııım....
YanıtlaSilİlkaycığım...çok teşekkür ederim,iyiki uğramıisın adaşım :)
Aaaaa, beğenilmeyecek bir şey değil ki buuu:))) Muhteşem bir görüntü, tadından da hiç şüphem yok...
YanıtlaSilEllerine sağlık hayatcım,
Sımsıcak sevgiler...
Bir yandan pastaya bakiyorum bir yandan da alta dogru kayiyorum...o da neeee?? o bir dilim pasta bir yok mu?Bir an üstüme geliyor sandim.Birlokma kopart der gibi geldi?
YanıtlaSilNe güzel bir resim bu Zehracim...
Zehra'cim inan harika gorunuyor.Pastanin ve resimlerin goruntusu super.Bosuna demiyorum kremali pastalarin yeri ayri diye :) Ellerine saglik canim.
YanıtlaSilSevgiler...
Zehracim ne güzel olmus bu pasta,harika yani,ellerine saglik canim.Cikolatali pastayi cok severim.Ayricaaa seninle ayni burctan olduguma coook sevindim:)))Koclar cok iyi,güvenilir,cok dürüst olurlar,hani güvmek gibi olmasin hahhaha.Canim sen hangi gün dogdun??Sevgilerimi biraktim kocum benim:))))
YanıtlaSilyani şimdi bu pasta aceleylemi yapılmış ay ben 3 günde anca yaparım heralde bunu:))) harika olmuş elciklerine sağlık...o bir dilimi kapıp gidiyorum...sevgilerimle öpüyorum
YanıtlaSilOOOOOOO pastaya bakkk tablo gibi muhteşem olmuş yemede yanında yat cinsinden hımmm ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilSevgili Zehra, pastalarını kurabiyelerini seyretmek bile harika bir doygunluk hissi veriyor, özellikle çiçekliler... sanat eseri... ellerine sağlık :))
YanıtlaSilve diyet kekin sanırım bu haftasonu denendikten sonra, favorilerim arasında yerini alacak :)
sevgiler...
offfffff çok güzel gözüküyor hemde çok ağız sulandırıcı gerçketen ellerine sağlık...sağlık ve afiyetle......
YanıtlaSilRapunzeliiim çoook teşekkürler...sevgiler
YanıtlaSilSerapcığım...o dilimi sana gönderdiiiim....sevgiler
Sevgili Nilgün teşekkür ederim,bende sana katılıyorum. Bence de kremalı pastalar daha farklı bir albenisi oluyor hem laf aramızda yemesi de daha güzel...:))))
Sevgili KOÇ'um...Yarenciğim...biz Koçlar iyiyizdir...dimi ama :))))
YanıtlaSilAy kendimizi beğenseydik...benim günüm yaklaşıyor...sevgiler
Gönülcüğüm....sende yaparsınmerak etme,benim de elimde malzeme hazırdı da çabuk oluverdi.Sevgiler
YanıtlaSilSevgili Uğurböceği... hoşgelmişsin..sevgiler
Sevgili Nilambara...teşekküre ederim uğradığın için, kek gerçekten çok leziz oldu hiç yağ olmamasına rağmen...sevgiler
Handeciğim teşekkür ederim....
Zehra,
YanıtlaSilIyiki yorum birakmisin da sitenle tanistim veee bayildim! Fotograflarin, tasriflerin cok guzel,sade ve istah acici ! Elelrine saglik gercekten. Ben buara hic ama hic yemek yamiyorum. Biraz vakitsizlik, biraz diyet vaziyetleri, biraz da soguma galiba. Ama bakinca pek ozendim! Uzun zamandir ilk kez bir bloga mesaj yaziyorum valla, ozlemisim ! Baku`den Almanya`ya selamlar !
Sevgili Zehra, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim; gerçekten hayattaki en değerli hazinemiz dostlarımız... Pasta da çok güzel görünüyor; hafif mayhoş da bir tadı vardır eminim. Sevgiler, kocaman...
YanıtlaSilMuhteşem bişey olmuş, pastalar zaten güzel bir de onları fotoğraflarken marifetini sergiliyorsun, insan bakmaya doyamıyor Zehra'cığım.
YanıtlaSilzehracigim,
YanıtlaSilacele ile yaptigin pasta bu mu? ellerine saglik, hele ikinci fotograf sanki benim karsimda duruyor ve ben catalim ile bir yudum alabilecekmisim geldi bana! tekrar ellerine saglik,
canan
PASTACİTY İSİMLİ BLOĞUM HACK'LENMİŞTİR . PASTACİTY ADI ALTINDA GELEN YORUMLAR VE YAZILAR BANA AİT DEĞİLDİR ARKADAŞLAR. UMARIM SİTEME TEKRAR KAVUŞABİLİRİM
YanıtlaSilSEVGİLER
FUNDA
beğenilmez mi bu pasta yaaaa.hele alttaki dilim fotoğrafı ağzımı sulandırdı :))))bize de yap bizedeeeee :))))))
YanıtlaSilöpüyorum cnm...
buda şahane olmuş
YanıtlaSilsiz ne yapmışsınız bu pastalara böyle her tarafından hem estetik akıyor hemde insanoğlunun iştahıyla oynuyor:)
Tam çikolata delileri için, yani benim!!!Nefis görünüyor canım eline sağlık ;)
YanıtlaSil