tag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post7321864201598682830..comments2023-10-28T10:44:13.619+02:00Comments on EYA' s COOKİES: ŞEKER HAMURU ve KATLI PASTA YAPIMIEyahttp://www.blogger.com/profile/09343720137846884428noreply@blogger.comBlogger55125tag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-7320063651393903572015-08-17T21:14:30.076+02:002015-08-17T21:14:30.076+02:00merhaba, şeker hamuru ile süslenen pasta nasıl muh...merhaba, şeker hamuru ile süslenen pasta nasıl muhafaza edilmeli?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03732655791757006234noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-30201828970220725042013-09-16T22:46:19.812+02:002013-09-16T22:46:19.812+02:00Mehtap Hn. merhaba...pastaci kremasini aksamdan pi...Mehtap Hn. merhaba...pastaci kremasini aksamdan pisirin, ocaktan alip sicak sicak bir cam kaba dökün ve üzerine hemen sicakken strec folio gecirin. Bu muhallebinizin kaymak tutmasini engeller... ertesi gün dolaptan cikarip biraz cirpip kullanabilirsiniz. Eyahttps://www.blogger.com/profile/09343720137846884428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-13712944932410560072013-09-12T10:00:38.449+02:002013-09-12T10:00:38.449+02:00Merhaba çok güzel bir anlatım olmuş emeğinize ve e...Merhaba çok güzel bir anlatım olmuş emeğinize ve ellerinize sağlık. Yalnız ben bir şey daha sormak istiyorum pastacı kremasını önceden hazırlayıp daha sonra kullanabilir miyiz? Mesela bir gece öncesinden hazırlamak gibi...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09253666085426017946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-13154205006031157452012-11-19T07:07:14.508+01:002012-11-19T07:07:14.508+01:00Merhabalar,
Pastalara, tariflere bayıldım.
Blogunu...Merhabalar,<br />Pastalara, tariflere bayıldım.<br />Blogunuz harika...<br />İnanır mısınız, bu blogu keşfetmekte nasıl gecikmişim diye hayıflanıyorum.<br />Herşey mükemmel.<br />Ellerinize ve emeğinize sağlık.<br />Sevgiler, Pırıl.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-42498299175555751082012-09-15T12:15:11.108+02:002012-09-15T12:15:11.108+02:00Cok tesekkurler, ellerinize saglik...Dugun pastami...Cok tesekkurler, ellerinize saglik...Dugun pastami kendim yapmak istiyorum, amatorum ve arastiriyorum :) Yaziniz beni cok aydinlatti. Bir sey sormak istiyorum. bir video izledim, sizin pasta icine koydugunuz uzun kurdanlar yerine, o kalin plastik 4 adet cubuk koydu. Acaba pastanin kaymamasi ve daha iyi oturmasi acisindan kalin cubuk daha mi iyi? internet ortaminda o cubuklar gibi kalin palstik cubuklari alabilecegim, onerebileceginiz bir site var mi? Dilek Yılmaz Yıldırımhttps://www.blogger.com/profile/15186689792093170025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-40793082279736502032012-03-07T12:46:47.545+01:002012-03-07T12:46:47.545+01:00tylose nedir nereden alınır acabatylose nedir nereden alınır acabaMaykahttps://www.blogger.com/profile/15444171316672555219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-306752772005964132011-09-16T15:03:14.612+02:002011-09-16T15:03:14.612+02:00Anlaşılır ve ayrıntılı tarifiniz için çok teşekkür...Anlaşılır ve ayrıntılı tarifiniz için çok teşekkür ediyorum. İlk katlı pastamı yapmak için şimdi daha cesaretliyim. Elleriniz dert görmesin ;)Sevgiler,selamlar.Betül Şeyma Özcanhttps://www.blogger.com/profile/14840590273517366303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-79865091366274347952011-07-31T00:42:49.384+02:002011-07-31T00:42:49.384+02:00Anlatim harika, ellerinize yüreginize saglik. yazd...Anlatim harika, ellerinize yüreginize saglik. yazdigim maillere sorularima da detaylica cevap aldim cok cok tesekkür ederim!<br /><br />ben simdiye kadar hep marshmallowlu seker hamurunu yaptim ama istedigim kivama ulasamadim, istedigim kadar esnek yapida olmuyo, bu seker hamurundaki kivam cok mu güzel o yüzden mi pastalar harika oluyo yoksa maharet seker hamurunda degilmi:)<br /><br />pastalarin detaylarini uzunca inceliyorum, malesef derslerden okul yogunluugndan dolayi pasta yapma zevkinden uzak kaliyorum ama kacari yok okul biter pasta sevdasi bitmez:)<br /><br />gecenin bu saatinde bir sitede gezinmek bukadar zevkli olabilir gercekten tesekkürler bütün emekleriniz icin!<br /><br />simdiden herkese hayirli ramazanlar dilerimSebahatnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-57557021968048181392011-07-13T14:00:27.909+02:002011-07-13T14:00:27.909+02:00Merhaba Adsiz...maalesef yok...ama ben dana jelati...Merhaba Adsiz...maalesef yok...ama ben dana jelatini kullaniyorum ...%100 helal...problem degil ki ????<br />Ya da marzipan fondant alacaksiniz...jelatin yok icinde...Eyahttps://www.blogger.com/profile/09343720137846884428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-56935492991473981042011-07-13T11:42:32.787+02:002011-07-13T11:42:32.787+02:00ellerinize saglik zehra hanim acaba jelatin yerine...ellerinize saglik zehra hanim acaba jelatin yerine baska alternatif var mi seker hamurundaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-45896904802401291052011-06-08T13:42:59.635+02:002011-06-08T13:42:59.635+02:00Merhaba Zehra hanım, pastalarınzı hayranlıkla taki...Merhaba Zehra hanım, pastalarınzı hayranlıkla takip ediyorum. Bu tarifte oldukça yararlı olmuş elinize yüreğinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum kaplama kremasında dr.outker pasta kreması ve tereyağ kullanıyorum demişsiniz. Miktarını ve yapılış ayrıntılarını verebilirmisiniz? Teşekkürler... sevgiler...nuralphttps://www.blogger.com/profile/04370869692005185174noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-49212095913945040792011-02-08T09:00:34.804+01:002011-02-08T09:00:34.804+01:00öncelikle bu tarifinizi görünce çok mutlu oldum , ...öncelikle bu tarifinizi görünce çok mutlu oldum , çünkü kızıma doğumgününde pastasını kendim yapmak istiyorum. yalnız benim kafama iki şey takıldı ,sorabilirmiyim?<br />1-pastayı tamamen bir gün öncesinden bitirdim diyelim, ertesi güne doğumgünümüz var. şeker hamurları kurumuyormu 1 gün sonrasına? pastayı nasıl muhafaza edebilirim? kapalı bir yaqşpasta kalıbındamı tutmalı?<br />2-şeker hamurunu kremanın üstüne yapıştırırken bal yada herhangi birşey sürüyormuyuz? hamur kremaya direkt yapışıyormu?<br />3-farklı renk elde etmek için hamurları birbirine karıştırabileceğim söylendi.karıştırarak renk elde etmek kolay olurmu?Unknownhttps://www.blogger.com/profile/17300130471479836777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-23584457024937722292010-03-09T20:34:12.937+01:002010-03-09T20:34:12.937+01:00merhaba zehra hanım ayrıntılarıyla anlattığınız şe...merhaba zehra hanım ayrıntılarıyla anlattığınız şeker hamurlu pastanızı,bonibonlu pastanızı ve ayıcıklı kurabiyenizi kızımın 1.yaş günü için yaptım.ilk defa şeker hamurlu bir pasta yaptım ve tarifiniz sayesinde çok başarılı oldu.ben başta olmak üzere herkez çok beğendi.size çok teşekkür ederim.<br />sevgiler,gulsahhttps://www.blogger.com/profile/12690215126655497069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-25900877788308564212009-11-13T12:35:44.188+01:002009-11-13T12:35:44.188+01:00hammaddeler.com'u biliyorum, şeker hamurlarımı...<a href="www.hammaddeler.com" rel="nofollow">hammaddeler.com</a>'u biliyorum, şeker hamurlarımı daha önce birkaç kez oradan aldım, bayağı hızlılarTimuçin Berk Ersöz, CEOhttps://www.blogger.com/profile/07119093627752064413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-8399649172949498342009-11-13T11:39:44.544+01:002009-11-13T11:39:44.544+01:00Merhaba.Pastanız harika gözüküyor,eminim tadıda öy...Merhaba.Pastanız harika gözüküyor,eminim tadıda öyledir.Bende pastacılıkla yakından ilgileniyorum. http://magaza.hammaddeler.com/index.php?do=catalog/show2&p=8 adlı sitedn pastacılıkla ilgili çok güzel malzemeler var.Ben oradan alışveriş yapıyorum.Fiyatlarıda çok uygun sizinde ilgi alanınıza girdiiği için paylaşmak istedim.Çünkü malzemelerin kaliteli olduğu kadar ekonemik olmasıda önemli.Kolay gelsin.gülayhttps://www.blogger.com/profile/10662766259399639010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-69230899597216810032009-10-10T16:22:59.931+02:002009-10-10T16:22:59.931+02:00bende kremalarda nişasta kullanırım un kokusunu be...bende kremalarda nişasta kullanırım un kokusunu bende pek sevmem .pastarın hepsi birbirinden güzel.ellerinize sağlıkpapatyaninguncesihttps://www.blogger.com/profile/18024890319282784304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-13881557619052803202009-06-23T16:25:32.685+02:002009-06-23T16:25:32.685+02:00Harika bir pasta..Çok beğendim.Dizaynı çok hoş,ell...Harika bir pasta..Çok beğendim.Dizaynı çok hoş,ellerinize sağlık..Butikpartimhttps://www.blogger.com/profile/11346414954628102942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-57194170382693737102009-04-15T12:56:00.000+02:002009-04-15T12:56:00.000+02:00Gerçekten çok hoş bir pasta. Belirttiğiniz gibi şe...Gerçekten çok hoş bir pasta. Belirttiğiniz gibi şeker hamuruna dokunan, bir daha kendini alamıyor. Ben Ankara'da Bake Shop'un pasta ve cupcake kurslarına katıldım. Gerçekten çok zevkli bir uğraş.Anılnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-22728813798194220612009-02-08T00:39:00.000+01:002009-02-08T00:39:00.000+01:00çok güzel bir pasta olmuş,renk uyumuda süper eller...çok güzel bir pasta olmuş,renk uyumuda süper ellerinize sağlık:)))<BR/><BR/>ben birşey sormak istiyorum ben geçenlerde şeker hamurlu pasta yaptım ama 4-5 saat sonra erimeye başladı nedendir acaba???yakında kızımın doğum günü var ve pastasını ben yapmak istiyorum pastayı bir gece önce yapsam olurmu ve erimemesi için ne yapmam lazım??<BR/><BR/> teşekkür ederimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-13850059281201656582008-12-26T13:02:00.000+01:002008-12-26T13:02:00.000+01:00pastayı bir gün önce yapmak gereken durumlarda şe...pastayı bir gün önce yapmak gereken durumlarda şeker hamurunun erimemesi için nasıl bi krema( hem doldu hem kaplama için) kullanmalı ve hangi ortamda bekletmeli. daha önce bir deneme yaptık muzlu krema kullandık ve şanti ile yapıştırdık ve steçleyerek kapalı balkonda dinlenmeye bıraktık fakat ertesi gün (24 saat e yaklaştığında) şeker hamurunda yumuşaklık ve kremaya temas eden kısımlarda erime oldu. bu kötü süprizle karşılaşmamak için ne yapmalıyız. acilen cevap bekliyorum kızımın ilk yaş gününe çok az kaldı güzel bi pasta ile yeni yaşını karşılamak istiyorum. şimdiden teşekkürlerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-71719935028439665122008-12-02T19:15:00.000+01:002008-12-02T19:15:00.000+01:00pastalar harika ellerine saglik. ben de yurt disin...pastalar harika ellerine saglik. ben de yurt disinda yasiyorum.dis kaplama icin dr oetkeren kremasini kullandigini yazmissin ben burada bulamadim. acab kendim evde yaparsam hanigi tarifi tavsiye edersin.seker hamurunu kaplamadan one pastayi kapladiginiz dis krema aca yardimci olabilirmisin.selamlarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-32906793759387459762008-11-15T17:26:00.000+01:002008-11-15T17:26:00.000+01:00merhaba zehra abla benim bi sorum olacakti ben alm...merhaba zehra abla benim bi sorum olacakti ben almanyada yasiyorum ve burada seker hamuru nereden bulabilirim?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-441891015649316712008-11-09T21:11:00.000+01:002008-11-09T21:11:00.000+01:00kahve mavi uyumu süper.bende çok severim bu ikiliy...kahve mavi uyumu süper.bende çok severim bu ikiliyi.şeker hamuru olayına hiiç girmedim ama keçe ile süslemede deneyebilirim sanırım bu çiçekleri))leyyahttps://www.blogger.com/profile/03304424985916592325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-42670202848044656312008-11-09T18:44:00.000+01:002008-11-09T18:44:00.000+01:00canım cok guzel olmus renkler harıka ellerıne sag...canım cok guzel olmus renkler harıka ellerıne saglık sevgıler..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3383399813677814351.post-25960527018343307002008-11-09T13:55:00.000+01:002008-11-09T13:55:00.000+01:00merhaba zehra hanim bende berlinde yasiyorum umari...merhaba zehra hanim bende berlinde yasiyorum umarim berlinde bir gün seker hamuru kursu verirsen hepimiz cok mutlu oluruz saka bir yana ama bunu bence düsün lütfen ögrencilerin bizler bunu sabirsizlikla bekleyecegiz malesef buralarda bu imkanlar yok .benim sorum su meshur hamuru yapmistim sevgili hanimisin tarifine göre ama olmadi ben jelatini tyloseyi nereden temin ettigini sorabilirmiyim birde burdaki jelatinler domuz iceriyor sen neredenm alip yapiyosun birde hangi marka pudra sekeri kullaniyorsun e-mailimi mail atarsan sevinirim tesekkür ederim basarilarinizin devamini dilerim. sinem-2003@hotmail.de ,umarim yapabilirim sayenizde sevgiler.Anonymousnoreply@blogger.com